لوازم یدکی ماشین چینی در یدکی حقی
قطعه بده بستان گردیده از بدنه خودرو به طبع ناچارا رنگ گردیده میباشد. قطعه ردوبدل گردیده خودرو با رنگ اساسی دارنده تفاوتی در طیف رنگ میباشند. مطلقا رنگ کاپوت بده بستان گردیده خودرو با بقیه بخش های بدنه که رنگ فابریک داراهستند، مختلف میباشد.
با نظارت این زمینه، میتوانید به کاپوت ردوبدل گردیده خودvو مشکوک گردید. ممکن میباشد این تفاوت در درخشش و یا این که فام رنگ باشد و همین احتمال اینکه کاپوت ردوبدل گردیده باشد را بالا میبرد.
نظارت موم کاری
در فرآیند رنگ خودرو در کارگاه، عملیات درز بندی یا این که موم کاری میباشد که از پروسه های اصلی دراین باره میباشد. عملیات درزبندی یا این که موم کاری بخاطر پوشش دهی مفاصل در بین جوش است. در نقاط و محلی که در ورق سوار بر یکدیگر گردیده اند، عملیات درزبندی و موم کاری ایفا می گردد.
حاشیه های کاپوت خودرو نیز دارنده موم کاری میباشند. هنگامی که خودرو آیتم کارشناسی رنگ و بدنه قرار میگیرد، بایستی طریق موم کاری دقت گردد و اینکه مسلما با شرایط استاندارد منطبق داشته باشد. در خودرو 206 موم کاپوت بایستی 3 تکه باشد. در صورتیکه موم سرتاسری باشد، علامت میدهد که کاپوت بده بستان گردیده است.
نکته 1: دقت داشته باشید که برخی از خودروهایی که در پایان سال خورشیدی ایجاد میشوند، با تاریخ سال نو مدرک میخورند. برای همین احتمال داراست بر روی کاپوت تفاوت در تاریخ مندرج وجود داشته باشد. از جمله خودروی پژو پارسی که که در پایان ماه اسفند ساخت گردیده، احتمال دارااست در اولِ سال 1402 گواهی گردیده و تاریخ تولیدش تصویب گردیده باشد، در غیر این شکل درحالتی که مغایرتی داشته باشد، آرم دهنده کاپوت ردوبدل گردیده خودرو میباشد.
نکته 2: بدین نکته نیز اعتنا داشته باشید ساخت و ساز کاپوت خودرو در کارگاه های گوناگونی شکل میگیرد. با دقت بدین مورد، در صورتیکه بر روی زبانه قفل کاپوت خودرو تاریخ درج نشده باشد، آرم کاپوت ردوبدل گردیده نمیباشد و صرفا تضاد تاریخ، احتمال اینکه کاپوت ردوبدل گردیده باشد را نشانه میدهد.
پژوهش حالت رنگ نواحی داخلی درب کاپوت
در روند رنگ بدنه خودرو در سوله، هر بخشی از بدنه خودرو، لایه رنگ متفاوتی دارااست ، برای مثال رنگ لایه رنگ بخش های داخلی درب کاپوت تا لایه آستر در، بیشتر مواقع هم رنگ پاشیده میشود. اعتنا داشته باشید که در خودروهایی که رنگ متالیک دارا هستند، این بخش ها نباید کیلر داشته باشد و در خودرو هایی که رنگ صدفی دارا هستند، نباید اکلیل و کیلر وجود داشته باشد.
لایه رنگ بخش های داخلی درب کاپوت، شبیه رنگ بخش های پایین درب صندوق عقی، حاشیه ی داخلی گلگیر های جلو و محوطه موتور میباشد. این بخش ها بایستی از جهات: طیف رنگ، دانه رنگ، پوست پرتغالی و ضخامت رنگ به طور کامل مشابه هم باشند.