یکی دلایل مراجعه رانندگان به تعمیرگاه، استشمام بوی بنزین باطن کابین خودرو میباشد.
این انگیزه، نماد دهنده نشتی در سیستم سوخترسانی که مشتمل بر باک بنزین، غربال بنزین، شلنگها، رگلاتور و انژکتورها میباشند و سبب نشر بوی بنزین باطن خودرو می شوند. انژکتورها قطعات کوچکی می باشند که بوسیله سوزنهای خویش، بنزین را باطن سیلندرها میریزند. وجود نقص دراین سوزنها، منجر می شود تا بنزین بیشتر یا این که کمتر از حد مایحتاج وارد محیط خواهد شد و احتراق ناقص سوخت و هوا را تولید مینماید.
آغاز زدن پی درپی نیز، سبب ورود مقدار سوخت بیشتراز حد ما یحتاج به باطن محیط احتراق و افت بازده احتراق می شود. شروع زدن مداوم مدتی ارتفاع میکشد تا ایسیو با تهیه و تنظیم سطح سوخت و هوای ورودی به باطن سیلندر، احتراق را به وضعیت نرمال برگرداند. درین مواقع، بوی ینزین را حس میکنید. برای چگونگی بالای بنزین عالی میباشد از اکتان بنزین استعمال نمائید تا علاوه بر صرفهجویی در سوخت، بازده موتور نیز عالی گردد.
ولی اکثری از رانندگان این مورد را بدون شوخی نمیگیرند و با گشوده گذاشتن پنجرهها خلل را برای خویش رفع مینمایند. ولی، استشمام بوی بنزین در زمانبر بازه زمانی برای راننده و سرنشینان بسیار اختلال دور از شوخی میباشد و سبب ساز خستگی و عدم تمرکز راننده می شود.
درپی، به تحقیق این علائم خطرناک و اصلی در خودرو پرداختهایم. با ما یاروهمدم باشید.
دلایل بوی بنزین باطن خودرو
در فصل گرما، بیشتر شاهد بخار شدن بخشی از بنزین مو جود در باک سوخت خودرو هستیم و می بایست جلوی تجمع بخارات در باک بنزین را بگیریم. در پایین، به دلایل بوی بنزین باطن خودرو اشاره میکنیم.
۱- نشتی سوخت در خودرو
نشتی سوخت، یکی رایجترین استدلال بوی بنزین درون کابین خودرو میباشد. این نشتی، به جهت پاره شدن شیلنگ باک سوخت، خلل یافت کردن انژکتور، زخم دیدن لولههای جابجایی سوخت، فساد و گرفتگی غربال سوخت حادثه می افتد.
۲- فساد کنیستر
کنسیتر وظیفه جذب بخارات بنزین باطن باک سوخت را دارااست. این قطعه، مانند یک باکس میباشد که باطن آن، با مقدار متعددی زغال فعال لبریز میشود و در در مسیر خروجی باک سوخت خودرو جایدارد. پس از پرنور کردن خودرو، کنیستر بخارات جذب گردیده را به سمت موتور خودرو هدایت مینماید.
در برخی مواقع، اتصالات و شیلنگهای ورودی و خروجی کنیستر مبتلا پارهگی میشوند و بخارات بنزین در مسیر تکان از این اتصالات نشت پیدا کرده و راننده بوی بنزین را باطن خودرو حس مینماید.
۳- هوا تصاحب کردن بنزین
با ارتقاء دما، مقدار بخارات ایجاد گردیده باطن باک بیشتر میگردد. در هنگام بنزین زدن نیز، کمی هوا به درون باک سوخت میرود. در حالتی که منافذ تخلیه گاز و هوا در باک به جهت رسوب تصاحب کردن، مسدود و حباب گیر بنزین باک سوخت اختلال پیدا نماید، هوا به دست آوردن بنزین واقعه می افتد.
دراین مواقع، هنگام سوختگیری، نازل همیشه جدا گردیده و سوخت با مشقت وارد باک می شود. حس بوی بنزین در باطن کابین، یکی عوارض هوا به چنگ آوردن بنزین، داخل باک سوخت میباشد.
۴- فرسایش درب باک سوخت
وظیفه درب باک، پرهیز از ورود گرد و غبار و مواد مزاحم به باطن باک سوخت میباشد. به گذر زمان مجال، این قطعه مبتلا فرسایش یا این که فساد می شود. درین مواقع، نشتی سوخت از دور و اطراف درب باک رخداد میفتد و نشتی بنزین از این بخش سبب استشمام بوی آن باطن خودرو می شود.